Työnhakijoille

Millainen F9 on työpaikkana?

Meidän F9:läisten joukko on kasvanut vuosittain muutamalla kymmenellä hengellä. Kasvuvauhtimme on kova ja sitä siivittää positiivinen tekemisen kulttuuri. Keskitymme siihen, mikä vie liiketoimintojamme eteenpäin ja vahvistaa kumppaneidemme kilpailukykyä.

F9:llä vallitsee vireä toimintakulttuuri sekä kannustava työilmapiiri. Työtehtävät kasvavassa yrityksessämme ovat haastavia, mutta mielenkiintoisia. Täällä on hyvä mahdollisuus kehittää itseään monipuolisten työtehtävien ja dynaamisen työympäristön kannustamana.

Työtovereiltamme odotamme kovaa työnteon moraalia, vahvaa sitoutumista yrityksemme tavoitteisiin, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista ratkaisukeskeisyyttä.

Uusille työntekijöille tarjoamme kattavan perehdyttämisen yrityksemme toimintoihin sekä työtehtäviin. Pääset osaksi vahvaa ammattilaisjoukkoa, joka työskentelee yhteistyössä suomalaisten jälleenmyyjien ja kansainvälisten valmistajien kanssa. Tietenkin täällä välillä myös juhlitaan, otetaan rennosti ja viihdytään yhdessä!

Toimintamme kasvaessa haemme lisää ammattitaitoisia osaajia F9:lle. Ollessasi kiinnostunut esimerkiksi myyntiin, markkinointiin tai logistiikkaan liittyvistä tehtävistä, sinun kannattaa lähettää hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@f9.fi . Otamme Sinuun yhteyttä, mikäli sopivia paikkoja on tarjolla. Hakemuksen arkistointiaika on 6 kk:tta.

Oletko kiinnostunut IT-järjestelmäratkaisujen myynnistä?

F9 tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden olla mukana IT-alan keskiössä kehittämässä järjestelmäratkaisujen myyntiä alan parhaiden valmistajien kanssa.

Haemme nyt

Ratkaisumyyjää

jonka tehtäviin kuuluu konesaliratkaisujen konfigurointi ja myynti. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu valmistajayhteistyö ja kanavabusineksen kehittäminen yhdessä kumppanien kanssa.

Lue lisää

Odotamme sinulta:

  • Aktiivista otetta työhön
  • Myynnillisyyttä sekä halua kehittyä työssäsi
  • Kiinnostusta palvelin-, verkko-, tallennusratkaisuihin
  • Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen 29.2.2020 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävänimike.

Esiasentaja

Esiasennuspalveluiden kasvavan kysynnän johdosta meillä on jatkuva tarve löytää vahvistusta esiasennustiimiimme. Asennuskeskuksessa esiasentajan työnkuvaan kuuluvat tietokoneiden ja mobiililaitteiden asennustyöt, erilaiset komponenttiasennukset sekä käyttöjärjestelmä- ja palvelinasennukset.

Lue lisää

Hakijoilta odotamme joko kokemusta vastaavista tehtävistä tai työhön soveltuvaa koulutusta sekä

  • Reipasta elämänasennetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • Tarkkuutta sekä paineensietokykyä
  • Kaupallista ajattelutapaa sekä myynnillistä ja omatoimista työotetta

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät, kehittyvän työympäristön sekä mukavan työporukan. Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.