Työnhakijoille

Millainen F9 on työpaikkana?

Meidän F9:läisten joukko on kasvanut vuosittain muutamalla kymmenellä hengellä. Kasvuvauhtimme on kova ja sitä siivittää positiivinen tekemisen kulttuuri. Keskitymme siihen, mikä vie liiketoimintojamme eteenpäin ja vahvistaa kumppaneidemme kilpailukykyä.

F9:llä vallitsee vireä toimintakulttuuri sekä kannustava työilmapiiri. Työtehtävät kasvavassa yrityksessämme ovat haastavia, mutta mielenkiintoisia. Täällä on hyvä mahdollisuus kehittää itseään monipuolisten työtehtävien ja dynaamisen työympäristön kannustamana.

Työtovereiltamme odotamme kovaa työnteon moraalia, vahvaa sitoutumista yrityksemme tavoitteisiin, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista ratkaisukeskeisyyttä.

Uusille työntekijöille tarjoamme kattavan perehdyttämisen yrityksemme toimintoihin sekä työtehtäviin. Pääset osaksi vahvaa ammattilaisjoukkoa, joka työskentelee yhteistyössä suomalaisten jälleenmyyjien ja kansainvälisten valmistajien kanssa. Tietenkin täällä välillä myös juhlitaan, otetaan rennosti ja viihdytään yhdessä!

Toimintamme kasvaessa haemme lisää ammattitaitoisia osaajia F9:lle. Ollessasi kiinnostunut esimerkiksi myyntiin, markkinointiin tai logistiikkaan liittyvistä tehtävistä, sinun kannattaa lähettää hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@f9.fi . Otamme Sinuun yhteyttä, mikäli sopivia paikkoja on tarjolla. Hakemuksen arkistointiaika on 6 kk:tta.

Haemme

Esiasentajaa

Esiasennuspalveluiden kasvavan kysynnän johdosta meillä on jatkuva tarve löytää vahvistusta esiasennustiimiimme. Asennuskeskuksessa esiasentajan työnkuvaan kuuluvat tietokoneiden ja mobiililaitteiden asennustyöt, erilaiset komponenttiasennukset sekä käyttöjärjestelmä- ja palvelinasennukset.

Hakijoilta odotamme joko kokemusta vastaavista tehtävistä tai työhön soveltuvaa koulutusta sekä


  • Reipasta elämänasennetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • Tarkkuutta sekä paineensietokykyä
  • Kaupallista ajattelutapaa sekä myynnillistä ja omatoimista työotetta.

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät, kehittyvän työympäristön sekä mukavan työporukan.
Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.

Oletko kiinnostunut palvelimista, verkkotuotteista, tallennusratkaisuista? Oletko jo it-alalla kokenut konkari tai vastavalmistunut laitteista kiinnostunut innokas oppija?

F9 tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä toimimaan verkko- ja konesaliratkaisujen parissa tuotemarkkinoinnissa. Teknisen myyjän / asiantuntijan tehtävään kuuluu ratkaisujen tarjoaminen ja myynti jälleenmyyjäasiakkaillemme sekä tuotelinjan tuotteiden konfigurointi ja mitoitus asiakkaiden tarpeisiin. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu mm. valmistajayhteistyö ja myynnin tukeminen. Toimit tiimissä, joka keskittyy verkko- ja konesaliratkaisuihin sekä niitä tukeviin ohjelmistoihin.

F9 tarjoaa sinulle koulutuksen tähän mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työtehtävään, jossa toimit osana innostavaa tuotetiimiä. Työtehtävässä pääset työskentelemään johtavien it-valmistajien parissa. Työpaikka sijaitsee Tampereella.

Odotamme sinulta:


  • Aktiivisuutta ja myynnillisyyttä sekä halua ja kykyä kehittyä työssäsi
  • Kiinnostusta verkko-, palvelin-, tallennusratkaisuihin
  • Teknistä koulutusta tai osaamista
  • Hyvää englanninkielen taitoa
  • Mahdollista työkokemusta alalta ja tuotteiden parista esim. jälleenmyyjältä tai loppuasiakkaalta

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen 30.11.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Älä aikaile, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, aloitamme haastattelut jo haun aikana. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.

Haemme

Product Specialisteja

Etsimme lisää tuotemarkkinoinnin tiimeihimme aktiivisia Product Specialisteja kasvamaan IT-alan huippuosaajiksi. Riippuen omasta kiinnostuksestasi ja osaamisestasi työtehtäväsi voivat olla joko PC- tai AV-painotteisia. Avoimet työtehtävät ovat vakituisia työsuhteita ja toimipisteenä on Tampereen pääkonttorimme.

Yleisesti, riippumatta tiimistä, Product Specialistin työtehtäviin kuuluvat omien tuotelinjojen tuotteiden aktiivinen myynti- ja markkinointityö. Sinulle tulevat tutuiksi niin tuotteiden tekniset ominaisuudet, valmistajayhteistyö kuin mielenkiintoiset asiakaskohtaamiset. Työtehtäviäsi ovat lisäksi mm. ostaminen, tuotteistus ja erilaiset raportoinnilliset tehtävät. Matkustaminen ja asiakastapaamiset ovat kehittyessäsi iso osa työnkuvaa.

Meillä F9:llä työntekijät ovat alan rautaisia ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet työhönsä 100%:sti. F9:läisiä yhdistää intohimo auttaa asiakkaita pääsemään tavoitteisiinsa ja olla parhaita asiantuntijoita tällä alalla. Tiimityö on meille suuri voimavara.

Mikäli näet itsesi töissä F9:llä, laita hakemusta tulemaan yllä kuvailtuihin työtehtäviin. Kerro mikä on sinun kiinnostuksen kohteesi it-alan tuotteista ja miksi olisit meille sopiva työntekijä.

Tarjolla on mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä mahtavassa työyhteisössä.

Älä aikaile, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, aloitamme haastattelut jo haun aikana. Lähetä hakemus osoitteeseen hakemukset@f9.fi.cv:n sekä palkkatoiveen kera 30.11.2019 mennessä. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.